Pidä varastosi turvallisina talvella parhaalla lämpötilan säätötekniikalla

  31.01.2019

TEOLLISUUDESSA huono lämpötilan säätö voi oikeuttaa katastrofin. Kemikaalit ja öljyt voivat jähmettyä tai koaguloida kylmemmissä lämpötiloissa - ja yrityksille, jotka tarvitsevat tarvikkeita tai koneita ulkona, on olemassa suurten taloudellisten tappioiden vaara.

Kuten ennustajat ennustavat kylmän helmikuun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, yritysten on suojattava kylmältä. Jäädytetyt tarvikkeet tekevät kuljetuksista monimutkaisempia, ja kaikilla vesipohjaisia materiaaleja käsittelevillä yrityksillä on vaaraa tuhlata ja suuria taloudellisia tappioita.

Maatalouden, elintarviketeollisuuden, öljy- ja kaasuntoimittajien, kemianteollisuuden yritysten on varmistettava materiaaliensa pysyvä lämpötila.

Nexus-toimittaja EL.CO. toimittaa asiakkailleen maailmanlaajuisesti korkealaatuisia komponentteja, joita käytetään lämmitykseen, ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja mekaanisiin sovelluksiin.

Yhtiön viimeisin innovaatio on patentoitu ELK22S-sarjan lämpötilansäädin, joka näkyy huhtikuussa Hannover Messe -yhtiössä, joka on maailman johtava teollisuusteknologian messukeskus.

Vaikka EL.CO. tuottaa sekä analogisia että digitaalisia lämpötilansäätimiä, useimmat käyttäjät tarvitsevat nyt digitaalista ohjausta, joka tarjoaa laajimman valikoiman toimintoja. Ergonominen, helppokäyttöinen ja luotettava EL.CO: n ohjain sallii lämpötilojen vakiintumisen minimaalisella käyttäjän syötöllä.

Mikä tahansa lämpötilansäädin laskee sen mitattavan lämpötilan ja käyttäjän syöttämän asetusarvon välisen eron. Se on kytketty ohjauselementtiin, esimerkiksi tuulettimeen tai lämmittimeen. Kolme perustyyppiä ohjaimia on olemassa - päällä / pois, suhteellinen ja PID.

• On / off - kuten lause viittaa, tämä on yksinkertaisin, ja sitä käytetään yleensä silloin, kun tarkka ohjaus ei ole välttämätöntä tai jos lämpötila vaihtelee harvoin. Tällainen ohjain laukaisee ulostulolämmittimen / puhaltimen, kun lämpötila laskee asetetun pisteen alapuolelle, ja se kytkee sen alas, ja se nousee sitten sen yläpuolelle.

Vaikka prosessi on yksinkertainen ja tehokas, siihen liittyy paljon "pyöräilyä" päälle ja pois päältä, mikä voi kuluttaa osia muualla järjestelmässä. Yksi tapa tämän ympärille on asettaa ero - muutaman asteen 'armon' ennen kuin lähtö kytkeytyy päälle tai pois päältä.

• Suhteellinen säätö - tällainen ohjaus voi hidastaa lämmitintä, kun se lähestyy asetuspistettä, välttäen päälle / pois-järjestelmän pyöräilyä ja työskentelemällä joukon lämpötiloja asetuspisteen ympärillä.

• PID-ohjaus - monimutkaisempi ohjain, joka tarjoaa suhteellisen ohjauksen mutta kaksi ylimääräistä tarkistusta (integraali ja johdannainen). Pienissä järjestelmissä tai niissä, joissa valvonnan on oltava hyvin erityisiä, tämä on luotettavin. Jos järjestelmäsi on hyvin vaihteleva, tämä on valittavissa.

ELK22S: n avulla valinta on sinun. ELK22S voi tarjota päälle / pois päältä ja PID: n, ja - kuten kaikissa Nexus-tuotteissa - voidaan konfiguroida määrityksiin. Siinä on myös automaattinen viritystoiminto, jolloin tekniikka laskee parametrit automaattisesti.

Tämä innovatiivinen muotoilu tarjoaa helpon paneeliasennuksen sekä vakiokokoisissa pyöreissä että nelikulmaisissa rei'issä, ja se on ohjelmoitu etupaneelin tai ohjelmointiliittimen kautta Micro-USB-liitännän kautta.

Täydellinen valikoima EL.CO. lämpötilansäätimet ja lisävarusteet, vieraile verkkosivuillamme http://nexuscomponents.co.uk/Products/Solid-State-Relays/Temperature-Controllers